Herroepingsrecht en retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet is wat u er van had van gedacht of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft bij de Pluimenprinses recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze het retour zenden goed verpakt is met tape.

Wil je je bestelling echt retourneren? Vul dan ons retourformulier even in. Je hebt na aanmelden van je retour nog 14 dagen de tijd om je product te retourneren. Maak alleen gebruik van de originele verpakking om te voorkomen dat het product beschadigd!

Voorwaarden ruilen en retourneren

  • Zonder retourmelding via de mail kunnen wij je retour niet in behandeling nemen
  • Kosten van de retourverzending is voor rekening van de verzender. Bewaar je verzendbewijs goed!
  • Artikelen mogen alleen geretourneerd worden wanneer deze in de originele staat verkeren en verpakt zijn in de originele
  • verpakking en juist is dicht geplakt.
  • Pluimen die je buiten de retourtijd van 14 dagen na aanmelding van retour vallen, worden niet retour genomen
Geef hier je retour aan ons door. 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Als onverhoopt u pakket beschadigd aan komt en hierdoor de pluimen zijn geknakt meld dit dan zo snel mogelijk uiterlijk binnen 2 dagen aan ons.

Stuur een mail naar de Pluimenprinses met u klacht en stuur foto’s mee van de beschadigde doos en die van je pluimen als bewijs.  Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om het probleem op te lossen. Als u melding niet binnen deze termijn is gemeld kunnen wij u melding niet in behandeling nemen. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door een mail te sturen naar ons via pluimenprinses@gmail.com . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.